Najlepsze sprawdzone przepisy na pizze do pieczenia na kamieniu. Każdy miłośnik domowej pizzy znajdzie tu przepis odpowiadający jego gustom. Przepisy na ciasto cienkie, grube. Do wypieku od razu po wyrobieniu, na drugi dzień i do mrożenia.
Znajdziesz tu sprawdzone przepisy na sosy do pizzy wraz z tajnikami ich wykonania. Są to domowe przepisy, oparte na naturalnych produktach jakich nie znajdziesz w żadnej pizzerii.
Tradycyjne przepisy na chleb na drożdżach oraz zakwasie. Ten rozdział naszego piekarnictwa jest w budowie już niedługo znajdziesz tu nowe przepisy.
Co położyć na pizze ? Poznaj przykłady podawania pizzy.Ciekawe smaki, unikatowe przepisy. Tradycyjne ? Regionalne ? Nowe smaki ?
Staropolski przepis na proziaki pochodzący z bieszczadzkiej wioski. Dawniej pieczone na kuchni kaflowej opalanej drewnem. Ten sam efekt możemy uzyskań na kamieniu szamotowym piekąc je bez dodatku tłuszczu.
Cieniutka pita zwana także chlebem arabskim, idealna do domowych kebabów. Tradycyjnie faszerujemy ją mięsem ,warzywami oraz polewamy sosem. Świetnie smakuje również solo oraz jako dodatek do zup.
Te indyjskie chlebki świetnie nadają się jako imprezowa przekąska podawana z hummusem oraz wszelkimi rodzajami past. Bardzo dobrze smakują solo oraz idealnie pasują do zup.
Szybki przepis na uwielbiane przez wszystkich hot-dogi. Po upieczeniu sztangiel można przeciąć i wypełnić sosami lub innymi dodatkami.
Strona www stworzona w kreatorze WebWave.