Strona www stworzona w kreatorze WebWave.

Zwroty i reklamacje

Dostawa

Polityka prywatności

Regulamin sklepu

+48 792 940 159

sklep@kamiendowypieku.pl

Przed pierwszym użyciem kamienia szamotowego należy oczyścić go z pyłu i drobin szamotu za pomocą drobnej szczoteczki lub wydmuchać sprężonym powietrzem. Kamienie granitowe należy przetrzeć wilgotną szmatką. Przed włożeniem kamienia do piekarnika musi on posiadać temperaturę pokojową, w szczególności jeśli kamień został zakupiony wysyłkowo a na dworze panuje ujemna temperatura. Kamień należy włożyć do zimnego piekarnika i ustawić temperaturę 100°C na 30-40 min po czym kamień powinien ostygnąć w zamkniętym piekarniku. Po ostygnięciu kamienia możemy nagrzewać go do maksymalnej temperatury piekarnika i piec pizze.

06 lipca 2022
Sposoby pieczenia pizzy na kamieniu kamiendowypieku.pl

Jak postępować przy pierwszym użyciu kamienia ?

Najwiekszy sklep internetowy z kamieniami do pizzy, bezpieczna wysyłka kamieni do pizzy, gdzie kupić kamień do pizzy stacjonarnie, kamień do pizzy na prezent, prezent dla kucharza, prezent dla mamy, prezent dla taty, prezent imieninowy, prezent na urodziny, markowy kamień do pizzy